Zólyom - A Zólyom név jelentése, Zólyom névnapjai, Zólyom név becézése és más érdekességek:

● A Zólyom név eredete: szlovák

● A Zólyom név jelentése:

kiváló, nevezetes

● A Zólyom név becézése / Zólyom becenevei:

Zólyka, Zólyus, Zólyomka, Zolyci, Zolyka, Lyomka, Lyomi

● Zólyom névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zólyom név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zólyom név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zólyom névről? Görgess lejjebb!
A Zólyom az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zólyom névről

● A Zólyom név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zólyom név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Zólyom névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zólyom név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zólyom név ? Jó helyen jársz!
A Zólyom: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zólyom név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zólyom név magánhangzói: O, Ó,
A Zólyom név mássalhangzói: LY, M, Z,
A Zólyom név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zólyom névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zólyom névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zólyom névvel kapcsolatban. a Zólyom név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zólyom név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zólyom név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zólyom névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zólyom név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zólyom nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zólyom névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!