Imelda - Az Imelda név jelentése, Imelda névnapjai, Imelda név becézése és más érdekességek:

● Az Imelda név eredete: germán

● Az Imelda név jelentése:

mindent meghódító harcos

● Az Imelda név becézése / Imelda becenevei:

Imus, Imuci, Melda, Meldi, Meldike, Meldus

● Imelda névnapja:

május 13.szeptember 16.
● Az Imelda név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Imelda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Imelda névről? Görgess lejjebb!
Az Imelda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Imelda névről

● Az Imelda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Imelda név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Imelda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Imelda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Imelda név ? Jó helyen jársz!
Az Imelda: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Imelda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Imelda név magánhangzói: A, E, I,
Az Imelda név mássalhangzói: D, L, M,
Az Imelda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Imelda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Imelda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Imelda névvel kapcsolatban. az Imelda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Imelda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Imelda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Imelda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Imelda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Imelda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Imelda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!