Ivola - Az Ivola név jelentése, Ivola névnapjai, Ivola név becézése és más érdekességek:

● Az Ivola név eredete: magyar

● Az Ivola név jelentése:

ibolya ( A Viola / Ibolya régi magyar alakváltozata )

● Az Ivola név becézése / Ivola becenevei:

Ivo, Ivus, Vola, Volcsi, Volka

● Ivola névnapja:

május 3.június 15.június 25.
● Az Ivola név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ivola név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ivola névről? Görgess lejjebb!
Az Ivola az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ivola névről

● Az Ivola név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ivola név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + V ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Ivola névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ivola név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ivola név ? Jó helyen jársz!
Az Ivola: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ivola név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ivola név magánhangzói: A, I, O,
Az Ivola név mássalhangzói: L, V,
Az Ivola név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ivola névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ivola névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ivola névvel kapcsolatban. az Ivola név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ivola név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ivola név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ivola névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ivola név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ivola nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ivola névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!