Illangó - Az Illangó név jelentése, Illangó névnapjai, Illangó név becézése és más érdekességek:

● Az Illangó név eredete: magyar

● Az Illangó név jelentése:

pillangó

● Az Illangó név becézése / Illangó becenevei:

Illus, Illi, Pilli, Pillus, Langi, Languci

● Illangó névnapja:

augusztus 18.
● Az Illangó név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Illangó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Illangó névről? Görgess lejjebb!
Az Illangó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Illangó névről

● Az Illangó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Illangó név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + Ó ( 6 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Illangó névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Illangó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Illangó név ? Jó helyen jársz!
Az Illangó: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Illangó név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Illangó név magánhangzói: A, I, Ó,
Az Illangó név mássalhangzói: G, L, N,
Az Illangó név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Illangó névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Illangó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 118 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Illangó névvel kapcsolatban. az Illangó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Illangó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Illangó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Illangó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Illangó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Illangó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Illangó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!