Ibolyka - Az Ibolyka név jelentése, Ibolyka névnapjai, Ibolyka név becézése és más érdekességek:

● Az Ibolyka név eredete: magyar

● Az Ibolyka név jelentése:

ibolya ( virág ) ( Az Ibolya név önállósult becézője )

● Az Ibolyka név becézése / Ibolyka becenevei:

Iboly, Bolya, Bolyka, Ibi, Ibike, Ibus

● Ibolyka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ibolyka név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ibolyka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ibolyka névről? Görgess lejjebb!
Az Ibolyka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ibolyka névről

● Az Ibolyka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ibolyka név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Ibolyka névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Ibolyka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ibolyka név ? Jó helyen jársz!
Az Ibolyka: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Ibolyka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ibolyka név magánhangzói: A, I, O,
Az Ibolyka név mássalhangzói: LY, B, K,
Az Ibolyka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ibolyka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ibolyka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ibolyka névvel kapcsolatban. az Ibolyka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ibolyka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ibolyka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ibolyka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ibolyka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ibolyka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ibolyka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!