Flóra - A Flóra név jelentése, Flóra névnapjai, Flóra név becézése és más érdekességek:

● A Flóra név eredete: latin ( mitológiai )

● A Flóra név jelentése:

virág

● A Flóra név becézése / Flóra becenevei:

Flóri, Flórika, Flórka, Lóra, Lóri, Flórácska

● Flóra névnapja:

július 29.november 24.
● A Flóra név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Flóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Flóra névről? Görgess lejjebb!
A Flóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Flóra névről

● A Flóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Flóra név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Flóra névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Flóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Flóra név ? Jó helyen jársz!
A Flóra: 5 betűből álló női név / lánynév
A Flóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Flóra név magánhangzói: A, Ó,
A Flóra név mássalhangzói: F, L, R,
A Flóra név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Flóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Flóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Flóra névvel kapcsolatban. a Flóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Flóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Flóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Flóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Flóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Flóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Flóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!