Fehér - A Fehér név jelentése, Fehér névnapjai, Fehér név becézése és más érdekességek:

● A Fehér név eredete: magyar

● A Fehér név jelentése:

fehér bőrű, fehér hajú, fehér ( A Fehéra alakváltozata )

● A Fehér név becézése / Fehér becenevei:

Fehérke, Fehi, Fehus, Fehuci

● Fehér névnapja:

december 16.
● A Fehér név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fehér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fehér névről? Görgess lejjebb!
A Fehér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fehér névről

● A Fehér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fehér név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + H ( 8 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Fehér névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Fehér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fehér név ? Jó helyen jársz!
A Fehér: 5 betűből álló női név / lánynév
A Fehér név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Fehér név magánhangzói: E, É,
A Fehér név mássalhangzói: F, H, R,
A Fehér név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Fehér névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fehér névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fehér névvel kapcsolatban. a Fehér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fehér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fehér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fehér névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fehér név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fehér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fehér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!