Boglár - A Boglár név jelentése, Boglár névnapjai, Boglár név becézése és más érdekességek:

● A Boglár név eredete: magyar

● A Boglár név jelentése:

ékköves gomb, csat, ékszer ( a régi magyar boglár szóból )

● A Boglár név becézése / Boglár becenevei:

Bogesz, Bogika, Bogus, Boguska, Ogi, Ogesz

● Boglár névnapja:

augusztus 1.augusztus 22.
● A Boglár név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Boglár név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Boglár névről? Görgess lejjebb!
A Boglár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Boglár névről

● A Boglár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Boglár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + G ( 7 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Boglár névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Boglár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Boglár név ? Jó helyen jársz!
A Boglár: 6 betűből álló női név / lánynév
A Boglár név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Boglár név magánhangzói: Á, O,
A Boglár név mássalhangzói: B, G, L, R,
A Boglár név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Boglár névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Boglár névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Boglár névvel kapcsolatban. a Boglár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Boglár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Boglár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Boglár névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Boglár név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Boglár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Boglár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!