Evangelina - Az Evangelina név jelentése, Evangelina névnapjai, Evangelina név becézése és más érdekességek:

● Az Evangelina név eredete: görög

● Az Evangelina név jelentése:

jó hírek hozója

● Az Evangelina név becézése / Evangelina becenevei:

Lina, Linus, LinkaEva, Vangi, Gelica, Gelicus, Elika, Elli, Elus

● Evangelina névnapja:

december 27.
● Az Evangelina név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Evangelina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Evangelina névről? Görgess lejjebb!
Az Evangelina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Evangelina névről

● Az Evangelina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Evangelina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 45 ( 4 + 5 )
Az Evangelina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Evangelina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Evangelina név ? Jó helyen jársz!
Az Evangelina: 10 betűből álló női név / lány név
Az Evangelina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Evangelina név magánhangzói: A, E, I,
Az Evangelina név mássalhangzói: G, L, N, V,
Az Evangelina név szótagszáma: 5 szótagú női név / lány név

Az Evangelina névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Evangelina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 227 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 85 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Evangelina névvel kapcsolatban. az Evangelina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Evangelina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Evangelina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Evangelina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Evangelina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Evangelina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Evangelina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!