Evelina - Az Evelina név jelentése, Evelina névnapjai, Evelina név becézése és más érdekességek:

● Az Evelina név eredete: bibliai - latin - angol - francia

● Az Evelina név jelentése:

élő,életet adó, minden élők anyja ( Az Evelin latinos változata )

● Az Evelina név becézése / Evelina becenevei:

Evi, Evike, Lina, Linus, Linci, Lincus

● Evelina névnapja:

május 26.
● Az Evelina név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Evelina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Evelina névről? Görgess lejjebb!
Az Evelina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Evelina névről

● Az Evelina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Evelina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Evelina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Evelina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Evelina név ? Jó helyen jársz!
Az Evelina: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Evelina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Evelina név magánhangzói: A, E, I,
Az Evelina név mássalhangzói: L, N, V,
Az Evelina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Evelina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Evelina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Evelina névvel kapcsolatban. az Evelina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Evelina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Evelina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Evelina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Evelina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Evelina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Evelina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!