Emerina - Az Emerina név jelentése, Emerina névnapjai, Emerina név becézése és más érdekességek:

● Az Emerina név eredete: francia

● Az Emerina név jelentése:

Az Emerina név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Emerina név becézése / Emerina becenevei:

Emi, Meri, Rina, Rinus, Merina, Emus, Emi, Emike

● Emerina névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Emerina név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emerina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emerina névről? Görgess lejjebb!
Az Emerina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emerina névről

● Az Emerina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emerina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Emerina névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Emerina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emerina név ? Jó helyen jársz!
Az Emerina: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Emerina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Emerina név magánhangzói: A, E, I,
Az Emerina név mássalhangzói: M, N, R,
Az Emerina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Emerina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emerina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emerina névvel kapcsolatban. az Emerina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emerina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emerina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emerina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emerina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emerina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emerina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!