Ervina - Az Ervina név jelentése, Ervina névnapjai, Ervina név becézése és más érdekességek:

● Az Ervina név eredete: germán

● Az Ervina név jelentése:

a hadsereg barátja, vadkan erejű jó barát ( Az Ervin férfinév női párja )

● Az Ervina név becézése / Ervina becenevei:

Vina, Vini, Vinus, Vinka, Ervi, Ervus

● Ervina névnapja:

április 25.április 26.
● Az Ervina név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Ervina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ervina névről? Görgess lejjebb!
Az Ervina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ervina névről

● Az Ervina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ervina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Ervina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Ervina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ervina név ? Jó helyen jársz!
Az Ervina: 6 betűből álló női név / lány név
Az Ervina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Ervina név magánhangzói: A, E, I,
Az Ervina név mássalhangzói: N, R, V,
Az Ervina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Ervina névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Ervina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 235 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 139 női név / lány név és 84 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ervina névvel kapcsolatban. az Ervina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ervina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ervina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ervina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ervina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ervina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ervina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!