Lolli - A Lolli név jelentése, Lolli névnapjai, Lolli név becézése és más érdekességek:

● A Lolli név eredete: latin

● A Lolli név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Laura becéző alakváltozata )

● A Lolli név becézése / Lolli becenevei:

Lollika, Lotti, Lolli, Lollus, Lolluka, Lolluci

● Lolli névnapja:

június 17.június 28.október 9.
● A Lolli név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lolli név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lolli névről? Görgess lejjebb!
A Lolli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lolli névről

● A Lolli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lolli név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Lolli névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lolli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lolli név ? Jó helyen jársz!
A Lolli: 5 betűből álló női név / lánynév
A Lolli név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lolli név magánhangzói: I, O,
A Lolli név mássalhangzói: L,
A Lolli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lolli névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lolli névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 245 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 173 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lolli névvel kapcsolatban. a Lolli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lolli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lolli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lolli névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lolli név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lolli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lolli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!