Mirjána - A Mirjána név jelentése, Mirjána névnapjai, Mirjána név becézése és más érdekességek:

● A Mirjána név eredete: héber - szláv

● A Mirjána név jelentése:

béke, mirha, keserűség ( A Mirjam névből )

● A Mirjána név becézése / Mirjána becenevei:

Miri, Mirike, Mirus, Miruska, Mircsi, Mircsa

● Mirjána névnapja:

augusztus 22.
● A Mirjána név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mirjána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mirjána névről? Görgess lejjebb!
A Mirjána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mirjána névről

● A Mirjána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mirjána név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Mirjána névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Mirjána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mirjána név ? Jó helyen jársz!
A Mirjána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Mirjána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mirjána név magánhangzói: A, Á, I,
A Mirjána név mássalhangzói: J, M, N, R,
A Mirjána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Mirjána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mirjána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mirjána névvel kapcsolatban. a Mirjána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mirjána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mirjána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mirjána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mirjána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mirjána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mirjána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!