Oszvalda - Az Oszvalda név jelentése, Oszvalda névnapjai, Oszvalda név becézése és más érdekességek:

● Az Oszvalda név eredete: germán

● Az Oszvalda név jelentése:

uralkodó Istenség, tevékeny ( Az Oszvald férfinév női párja )

● Az Oszvalda név becézése / Oszvalda becenevei:

Oszi, Oszika, Oszus, Oszica, Valdi, Valdus, Valdika, Valdica

● Oszvalda névnapja:

augusztus 5.
● Az Oszvalda név típusa: O betűs női név / lánynév
● Az Oszvalda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Oszvalda névről? Görgess lejjebb!
Az Oszvalda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Oszvalda névről

● Az Oszvalda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Oszvalda név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Oszvalda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Oszvalda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Oszvalda név ? Jó helyen jársz!
Az Oszvalda: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Oszvalda név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Oszvalda név magánhangzói: A, O,
Az Oszvalda név mássalhangzói: SZ, D, L, V,
Az Oszvalda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Oszvalda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Oszvalda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Oszvalda névvel kapcsolatban. az Oszvalda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Oszvalda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Oszvalda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Oszvalda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Oszvalda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Oszvalda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Oszvalda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!