Rudolfina - A Rudolfina név jelentése, Rudolfina névnapjai, Rudolfina név becézése és más érdekességek:

● A Rudolfina név eredete: germán

● A Rudolfina név jelentése:

dicsőséges, híres farkas ( A Rudolf férfinév női párja )

● A Rudolfina név becézése / Rudolfina becenevei:

Doldin, Dolfina, Fina, Finci, Fincus, Ruru, Rudolka, Rudolci

● Rudolfina névnapja:

április 17.október 17.
● A Rudolfina név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rudolfina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rudolfina névről? Görgess lejjebb!
A Rudolfina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rudolfina névről

● A Rudolfina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rudolfina név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rudolfina névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rudolfina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rudolfina név ? Jó helyen jársz!
A Rudolfina: 9 betűből álló női név / lánynév
A Rudolfina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rudolfina név magánhangzói: A, I, O, U,
A Rudolfina név mássalhangzói: D, F, L, N, R,
A Rudolfina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rudolfina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rudolfina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rudolfina névvel kapcsolatban. a Rudolfina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rudolfina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rudolfina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rudolfina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rudolfina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rudolfina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rudolfina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!