Romola - A Romola név jelentése, Romola névnapjai, Romola név becézése és más érdekességek:

● A Romola név eredete: latin - etruszk

● A Romola név jelentése:

Róma legendás alapítójának neve ( A Romulusz férfinév női párja )

● A Romola név becézése / Romola becenevei:

Romi, Romó, Romika, Romóka, Mola, Molcsi, Molli

● Romola névnapja:

július 6.július 23.
● A Romola név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Romola név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Romola névről? Görgess lejjebb!
A Romola az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Romola névről

● A Romola név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Romola név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Romola névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Romola név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Romola név ? Jó helyen jársz!
A Romola: 6 betűből álló női név / lánynév
A Romola név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Romola név magánhangzói: A, O,
A Romola név mássalhangzói: L, M, R,
A Romola név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Romola névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Romola névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Romola névvel kapcsolatban. a Romola név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Romola név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Romola név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Romola névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Romola név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Romola nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Romola névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!