Ruszlána - A Ruszlána név jelentése, Ruszlána névnapjai, Ruszlána név becézése és más érdekességek:

● A Ruszlána név eredete: török - tatár

● A Ruszlána név jelentése:

oroszlán ( A Ruszlán férfinév női párja )

● A Ruszlána név becézése / Ruszlána becenevei:

Láni, Lána, Lánka, Ruszi, Ruszika, Ruszka, Ruszica

● Ruszlána névnapja:

július 17.
● A Ruszlána név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Ruszlána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ruszlána névről? Görgess lejjebb!
A Ruszlána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ruszlána névről

● A Ruszlána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ruszlána név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Ruszlána névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Ruszlána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ruszlána név ? Jó helyen jársz!
A Ruszlána: 8 betűből álló női név / lánynév
A Ruszlána név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Ruszlána név magánhangzói: A, Á, U,
A Ruszlána név mássalhangzói: SZ, L, N, R,
A Ruszlána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Ruszlána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ruszlána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ruszlána névvel kapcsolatban. a Ruszlána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ruszlána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ruszlána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ruszlána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ruszlána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ruszlána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ruszlána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!