Etele - Az Etele név jelentése, Etele névnapjai, Etele név becézése és más érdekességek:

● Az Etele név eredete: hun - magyar

● Az Etele név jelentése:

szeretett apánk, atyácska

● Az Etele név becézése / Etele becenevei:

Eti, Etike, Etu, Etuka, Tele, Telus

● Etele névnapja:

január 7.március 10.június 2.október 5.
● Az Etele név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Etele név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Etele névről? Görgess lejjebb!
Az Etele az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Etele névről

● Az Etele név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Etele név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Etele névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Etele név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Etele név ? Jó helyen jársz!
Az Etele: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Etele név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Etele név magánhangzói: E,
Az Etele név mássalhangzói: L, T,
Az Etele név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Etele névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Etele névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Etele névvel kapcsolatban. az Etele név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Etele név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Etele név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Etele névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Etele név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Etele nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Etele névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!