Ezékiel - Az Ezékiel név jelentése, Ezékiel névnapjai, Ezékiel név becézése és más érdekességek:

● Az Ezékiel név eredete: héber

● Az Ezékiel név jelentése:

az Isten erős, hatalmas.

● Az Ezékiel név becézése / Ezékiel becenevei:

Zéki, Zékike, Ezus, Ezike

● Ezékiel névnapja:

április 10.április 19.
● Az Ezékiel név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Ezékiel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ezékiel névről? Görgess lejjebb!
Az Ezékiel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ezékiel névről

● Az Ezékiel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ezékiel név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + Z ( 8 ) + É ( 5 ) + K ( 2 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ezékiel névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ezékiel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ezékiel név ? Jó helyen jársz!
Az Ezékiel: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ezékiel név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ezékiel név magánhangzói: E, É, I,
Az Ezékiel név mássalhangzói: K, L, Z,
Az Ezékiel név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ezékiel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ezékiel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ezékiel névvel kapcsolatban. az Ezékiel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ezékiel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ezékiel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ezékiel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ezékiel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ezékiel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ezékiel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!