Irnik - Az Irnik név jelentése, Irnik névnapjai, Irnik név becézése és más érdekességek:

● Az Irnik név eredete: magyar

● Az Irnik név jelentése:

Attila hun uralkodó harmadik fiának neve ( Ernák )

● Az Irnik név becézése / Irnik becenevei:

Irni, Irnike, Irnus, Irnó, Niku, Nikosz

● Irnik névnapja:

március 25.
● Az Irnik név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Irnik név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Irnik névről? Görgess lejjebb!
Az Irnik az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Irnik névről

● Az Irnik név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Irnik név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Irnik névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Irnik név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Irnik név ? Jó helyen jársz!
Az Irnik: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Irnik név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Irnik név magánhangzói: I,
Az Irnik név mássalhangzói: K, N, R,
Az Irnik név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Irnik névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Irnik névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Irnik névvel kapcsolatban. az Irnik név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Irnik név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Irnik név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Irnik névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Irnik név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Irnik nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Irnik névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!