Iszam - Az Iszam név jelentése, Iszam névnapjai, Iszam név becézése és más érdekességek:

● Az Iszam név eredete: arab

● Az Iszam név jelentése:

Az Iszam név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Iszam név becézése / Iszam becenevei:

Isza, Iszus, Iszu, Szami, Szamos

● Iszam névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Iszam név típusa: I betűs férfi név / fiúnév
● Az Iszam név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Iszam névről? Görgess lejjebb!
Az Iszam az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Iszam névről

● Az Iszam név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Iszam név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Iszam névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Iszam név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Iszam név ? Jó helyen jársz!
Az Iszam: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Iszam név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Iszam név magánhangzói: A, I,
Az Iszam név mássalhangzói: SZ, M,
Az Iszam név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Iszam névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Iszam névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 118 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Iszam névvel kapcsolatban. az Iszam név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Iszam név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Iszam név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Iszam névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Iszam név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Iszam nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Iszam névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!