Oberon - Az Oberon név jelentése, Oberon névnapjai, Oberon név becézése és más érdekességek:

● Az Oberon név eredete: francia

● Az Oberon név jelentése:

tündérek segítségével uralkodó

● Az Oberon név becézése / Oberon becenevei:

Obi, Obiak, Obu, Obus, Beron, Berci, Berkó, Beró

● Oberon névnapja:

január 26.
● Az Oberon név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Oberon név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Oberon névről? Görgess lejjebb!
Az Oberon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Oberon névről

● Az Oberon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Oberon név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Oberon névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Oberon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Oberon név ? Jó helyen jársz!
Az Oberon: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Oberon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Oberon név magánhangzói: E, O,
Az Oberon név mássalhangzói: B, N, R,
Az Oberon név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Oberon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Oberon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Oberon névvel kapcsolatban. az Oberon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Oberon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Oberon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Oberon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Oberon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Oberon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Oberon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!