Orbán - Az Orbán név jelentése, Orbán névnapjai, Orbán név becézése és más érdekességek:

● Az Orbán név eredete: latin

● Az Orbán név jelentése:

városi

● Az Orbán név becézése / Orbán becenevei:

Orbo, Orbi, Orbika, Orbuci, Bánci, Bánus, Bánka,

● Orbán névnapja:

május 25.június 29.december 19.július 29.
● Az Orbán név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Orbán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orbán névről? Görgess lejjebb!
Az Orbán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orbán névről

● Az Orbán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orbán név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Orbán névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Orbán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orbán név ? Jó helyen jársz!
Az Orbán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Orbán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Orbán név magánhangzói: Á, O,
Az Orbán név mássalhangzói: B, N, R,
Az Orbán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Orbán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Orbán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orbán névvel kapcsolatban. az Orbán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orbán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orbán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orbán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orbán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orbán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orbán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!