Olivér - Az Olivér név jelentése, Olivér névnapjai, Olivér név becézése és más érdekességek:

● Az Olivér név eredete: latin - germán

● Az Olivér név jelentése:

olajfa ültető, tündér, manó sereg

● Az Olivér név becézése / Olivér becenevei:

Oli, Olika, Olivérke, Olcsi, Olka, Liv, Livus

● Olivér névnapja:

március 5.július 1.július 11.november 21.
● Az Olivér név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Olivér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Olivér névről? Görgess lejjebb!
Az Olivér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Olivér névről

● Az Olivér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Olivér név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Olivér névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Olivér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Olivér név ? Jó helyen jársz!
Az Olivér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Olivér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Olivér név magánhangzói: É, I, O,
Az Olivér név mássalhangzói: L, R, V,
Az Olivér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Olivér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Olivér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db O betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 32 női név / lány név és 46 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Olivér névvel kapcsolatban. az Olivér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Olivér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Olivér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Olivér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Olivér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Olivér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Olivér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!