Oldamur - Az Oldamur név jelentése, Oldamur névnapjai, Oldamur név becézése és más érdekességek:

● Az Oldamur név eredete: kun

● Az Oldamur név jelentése:

Az Oldamur név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Oldamur név becézése / Oldamur becenevei:

Oldi, Oldika, Damu, Damus, Damka

● Oldamur névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Oldamur név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Oldamur név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Oldamur névről? Görgess lejjebb!
Az Oldamur az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Oldamur névről

● Az Oldamur név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Oldamur név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Oldamur névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Oldamur név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Oldamur név ? Jó helyen jársz!
Az Oldamur: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Oldamur név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Oldamur név magánhangzói: A, O, U,
Az Oldamur név mássalhangzói: D, L, M, R,
Az Oldamur név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Oldamur névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Oldamur névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Oldamur névvel kapcsolatban. az Oldamur név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Oldamur név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Oldamur név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Oldamur névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Oldamur név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Oldamur nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Oldamur névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!