Ozor - Az Ozor név jelentése, Ozor névnapjai, Ozor név becézése és más érdekességek:

● Az Ozor név eredete: magyar

● Az Ozor név jelentése:

úz férfi, nyíl

● Az Ozor név becézése / Ozor becenevei:

Ozika, Ozzi, Zorka, Zora, Zorus, Ozka

● Ozor névnapja:

január 16.
● Az Ozor név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ozor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ozor névről? Görgess lejjebb!
Az Ozor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ozor névről

● Az Ozor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ozor név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Ozor névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ozor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ozor név ? Jó helyen jársz!
Az Ozor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ozor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ozor név magánhangzói: O,
Az Ozor név mássalhangzói: R, Z,
Az Ozor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ozor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ozor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ozor névvel kapcsolatban. az Ozor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ozor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ozor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ozor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ozor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ozor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ozor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!