Ormos - Az Ormos név jelentése, Ormos névnapjai, Ormos név becézése és más érdekességek:

● Az Ormos név eredete: magyar

● Az Ormos név jelentése:

orom

● Az Ormos név becézése / Ormos becenevei:

Ormoska, Ormi, Ormu, Ormó, Orom, Mosi, Moska

● Ormos névnapja:

február 4.
● Az Ormos név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ormos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ormos névről? Görgess lejjebb!
Az Ormos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ormos névről

● Az Ormos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ormos név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ormos névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ormos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ormos név ? Jó helyen jársz!
Az Ormos: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ormos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ormos név magánhangzói: O,
Az Ormos név mássalhangzói: M, R, S,
Az Ormos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ormos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ormos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ormos névvel kapcsolatban. az Ormos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ormos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ormos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ormos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ormos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ormos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ormos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!