Odiló - Az Odiló név jelentése, Odiló névnapjai, Odiló név becézése és más érdekességek:

● Az Odiló név eredete: német

● Az Odiló név jelentése:

( Az Odó német becézője )

● Az Odiló név becézése / Odiló becenevei:

Odi, Odika, Odus, Odika, Dili, Dilka, Dilus

● Odiló névnapja:

január 1.január 2.július 4.július 7.november 18.
● Az Odiló név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Odiló név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Odiló névről? Görgess lejjebb!
Az Odiló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Odiló névről

● Az Odiló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Odiló név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Odiló névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Odiló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Odiló név ? Jó helyen jársz!
Az Odiló: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Odiló név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Odiló név magánhangzói: I, O, Ó,
Az Odiló név mássalhangzói: D, L,
Az Odiló név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Odiló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Odiló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Odiló névvel kapcsolatban. az Odiló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Odiló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Odiló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Odiló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Odiló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Odiló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Odiló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!