Ompoly - Az Ompoly név jelentése, Ompoly névnapjai, Ompoly név becézése és más érdekességek:

● Az Ompoly név eredete: magyar

● Az Ompoly név jelentése:

Ampelum városból való

● Az Ompoly név becézése / Ompoly becenevei:

Ompi, Ompika, Ompó, Poly, Polyka

● Ompoly névnapja:

május 14.
● Az Ompoly név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ompoly név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ompoly névről? Görgess lejjebb!
Az Ompoly az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ompoly névről

● Az Ompoly név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ompoly név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + M ( 4 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Ompoly névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Ompoly név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ompoly név ? Jó helyen jársz!
Az Ompoly: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ompoly név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ompoly név magánhangzói: O,
Az Ompoly név mássalhangzói: LY, M, P,
Az Ompoly név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ompoly névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ompoly névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ompoly névvel kapcsolatban. az Ompoly név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ompoly név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ompoly név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ompoly névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ompoly név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ompoly nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ompoly névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!