Szecső - A Szecső név jelentése, Szecső névnapjai, Szecső név becézése és más érdekességek:

● A Szecső név eredete: magyar

● A Szecső név jelentése:

kiválasztott

● A Szecső név becézése / Szecső becenevei:

Szecsi, Szecsőek, Szecske, Szecsu, Szecsó

● Szecső névnapja:

március 1.április 9.
● A Szecső név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szecső név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szecső névről? Görgess lejjebb!
A Szecső az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szecső névről

● A Szecső név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szecső név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + Ő ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szecső névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szecső név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szecső név ? Jó helyen jársz!
A Szecső: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szecső név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szecső név magánhangzói: E, Ő,
A Szecső név mássalhangzói: CS, SZ,
A Szecső név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szecső névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szecső névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szecső névvel kapcsolatban. a Szecső név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szecső név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szecső név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szecső névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szecső név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szecső nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szecső névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!