Ubul - Az Ubul név jelentése, Ubul névnapjai, Ubul név becézése és más érdekességek:

● Az Ubul név eredete: magyar

● Az Ubul név jelentése:

merész gondolat

● Az Ubul név becézése / Ubul becenevei:

Ubi, Ubulka, Ubcsi, Ubó, Ubesz, Bulka, Buli

● Ubul névnapja:

március 7.május 16.december 31.
● Az Ubul név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ubul név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ubul névről? Görgess lejjebb!
Az Ubul az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ubul névről

● Az Ubul név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ubul név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + B ( 2 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Ubul névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ubul név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ubul név ? Jó helyen jársz!
Az Ubul: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ubul név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ubul név magánhangzói: U,
Az Ubul név mássalhangzói: B, L,
Az Ubul név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ubul névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ubul névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ubul névvel kapcsolatban. az Ubul név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ubul név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ubul név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ubul névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ubul név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ubul nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ubul névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!