Ulisszesz - Az Ulisszesz név jelentése, Ulisszesz névnapjai, Ulisszesz név becézése és más érdekességek:

● Az Ulisszesz név eredete: latin

● Az Ulisszesz név jelentése:

dühös ( Odüsszeusz nevéből származik )

● Az Ulisszesz név becézése / Ulisszesz becenevei:

Uli, Ulika, Lisszi, Lisszes, Szeszkó, Szeszus, Szesz

● Ulisszesz névnapja:

január 2.
● Az Ulisszesz név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ulisszesz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ulisszesz névről? Görgess lejjebb!
Az Ulisszesz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ulisszesz névről

● Az Ulisszesz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ulisszesz név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Ulisszesz névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Ulisszesz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ulisszesz név ? Jó helyen jársz!
Az Ulisszesz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ulisszesz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ulisszesz név magánhangzói: E, I, U,
Az Ulisszesz név mássalhangzói: SZ, L, S,
Az Ulisszesz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ulisszesz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ulisszesz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ulisszesz névvel kapcsolatban. az Ulisszesz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ulisszesz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ulisszesz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ulisszesz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ulisszesz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ulisszesz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ulisszesz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!