Ugod - Az Ugod név jelentése, Ugod névnapjai, Ugod név becézése és más érdekességek:

● Az Ugod név eredete: magyar - bolgár

● Az Ugod név jelentése:

nyugat-bolgár, magyar ( az Ugron rövidült, kicsinyítőképzős alakja )

● Az Ugod név becézése / Ugod becenevei:

Ugi, Ugó, Ugesz, Godi, Goda, Godka

● Ugod névnapja:

május 16.
● Az Ugod név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ugod név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ugod névről? Görgess lejjebb!
Az Ugod az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ugod névről

● Az Ugod név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ugod név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Ugod névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ugod név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ugod név ? Jó helyen jársz!
Az Ugod: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ugod név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ugod név magánhangzói: O, U,
Az Ugod név mássalhangzói: D, G,
Az Ugod név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ugod névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ugod névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ugod névvel kapcsolatban. az Ugod név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ugod név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ugod név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ugod névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ugod név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ugod nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ugod névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!