Ugor - Az Ugor név jelentése, Ugor névnapjai, Ugor név becézése és más érdekességek:

● Az Ugor név eredete: magyar - bolgár

● Az Ugor név jelentése:

nyugat-bolgár, magyar, magyar ember ( az Ugron rövidülése )

● Az Ugor név becézése / Ugor becenevei:

Ugi, Ugó, Ugesz, Gori, Gora, Gorka

● Ugor névnapja:

május 3.augusztus 16.
● Az Ugor név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ugor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ugor névről? Görgess lejjebb!
Az Ugor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ugor névről

● Az Ugor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ugor név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Ugor névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ugor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ugor név ? Jó helyen jársz!
Az Ugor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ugor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ugor név magánhangzói: O, U,
Az Ugor név mássalhangzói: G, R,
Az Ugor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ugor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ugor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ugor névvel kapcsolatban. az Ugor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ugor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ugor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ugor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ugor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ugor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ugor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!