Umbertó - Az Umbertó név jelentése, Umbertó névnapjai, Umbertó név becézése és más érdekességek:

● Az Umbertó név eredete: olasz

● Az Umbertó név jelentése:

fényes, híres

● Az Umbertó név becézése / Umbertó becenevei:

Umbi, Umbika, Umbesz, Umbus, Umbu, Bertó, Bertus, Berti, Bert

● Umbertó névnapja:

március 25.
● Az Umbertó név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Umbertó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Umbertó névről? Görgess lejjebb!
Az Umbertó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Umbertó névről

● Az Umbertó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Umbertó név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Umbertó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Umbertó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Umbertó név ? Jó helyen jársz!
Az Umbertó: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Umbertó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Umbertó név magánhangzói: E, Ó, U,
Az Umbertó név mássalhangzói: B, M, R, T,
Az Umbertó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Umbertó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Umbertó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Umbertó névvel kapcsolatban. az Umbertó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Umbertó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Umbertó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Umbertó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Umbertó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Umbertó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Umbertó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!