Ulpián - Az Ulpián név jelentése, Ulpián névnapjai, Ulpián név becézése és más érdekességek:

● Az Ulpián név eredete: latin

● Az Ulpián név jelentése:

róka ( A latin Vulpianus névből )

● Az Ulpián név becézése / Ulpián becenevei:

Ulpi, Ulpika, Ulpus, Pián, Piánka, Pius

● Ulpián névnapja:

április 3.
● Az Ulpián név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ulpián név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ulpián névről? Görgess lejjebb!
Az Ulpián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ulpián névről

● Az Ulpián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ulpián név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + P ( 7 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ulpián névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ulpián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ulpián név ? Jó helyen jársz!
Az Ulpián: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ulpián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ulpián név magánhangzói: Á, I, U,
Az Ulpián név mássalhangzói: L, N, P,
Az Ulpián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ulpián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ulpián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ulpián névvel kapcsolatban. az Ulpián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ulpián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ulpián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ulpián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ulpián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ulpián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ulpián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!