Uzor - Az Uzor név jelentése, Uzor névnapjai, Uzor név becézése és más érdekességek:

● Az Uzor név eredete: magyar - török

● Az Uzor név jelentése:

úz férfi, nyíl

● Az Uzor név becézése / Uzor becenevei:

Uzon, Uzi, Zorka, Zorci, Uzka, Uzó

● Uzor névnapja:

április 18.
● Az Uzor név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Uzor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Uzor névről? Görgess lejjebb!
Az Uzor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Uzor névről

● Az Uzor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Uzor név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Uzor névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Uzor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Uzor név ? Jó helyen jársz!
Az Uzor: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Uzor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Uzor név magánhangzói: O, U,
Az Uzor név mássalhangzói: R, Z,
Az Uzor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Uzor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Uzor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Uzor névvel kapcsolatban. az Uzor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Uzor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Uzor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Uzor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Uzor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Uzor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Uzor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!