Ulászló - Az Ulászló név jelentése, Ulászló névnapjai, Ulászló név becézése és más érdekességek:

● Az Ulászló név eredete: latin - szláv

● Az Ulászló név jelentése:

dicsőséges szabály ( A szláv Vladislav magyarítása )

● Az Ulászló név becézése / Ulászló becenevei:

Uli, Ulka, Ulcsi, Laci, Lackó, Lászlóka

● Ulászló névnapja:

január 27.június 27.június 29.
● Az Ulászló név típusa: U betűs férfi név / fiúnév
● Az Ulászló név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ulászló névről? Görgess lejjebb!
Az Ulászló az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ulászló névről

● Az Ulászló név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ulászló név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Ulászló névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ulászló név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ulászló név ? Jó helyen jársz!
Az Ulászló: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ulászló név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ulászló név magánhangzói: Á, Ó, U,
Az Ulászló név mássalhangzói: SZ, L,
Az Ulászló név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ulászló névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ulászló névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ulászló névvel kapcsolatban. az Ulászló név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ulászló név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ulászló név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ulászló névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ulászló név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ulászló nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ulászló névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!