Ajnó - Az Ajnó név jelentése, Ajnó névnapjai, Ajnó név becézése és más érdekességek:

● Az Ajnó név eredete: finn

● Az Ajnó név jelentése:

egyetlen, egyedüli ( Az Ainó magyar formája )

● Az Ajnó név becézése / Ajnó becenevei:

Ajni, Ajnika, Ajnus, Ajnuska

● Ajnó névnapja:

május 10.
● Az Ajnó név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Ajnó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ajnó névről? Görgess lejjebb!
Az Ajnó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ajnó névről

● Az Ajnó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ajnó név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + J ( 1 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 13 ( 1 + 3 )
Az Ajnó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Ajnó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ajnó név ? Jó helyen jársz!
Az Ajnó: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Ajnó név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Ajnó név magánhangzói: A, Ó,
Az Ajnó név mássalhangzói: J, N,
Az Ajnó név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ajnó névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ajnó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ajnó névvel kapcsolatban. az Ajnó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ajnó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ajnó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ajnó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ajnó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ajnó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ajnó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!