Bogumil - A Bogumil név jelentése, Bogumil névnapjai, Bogumil név becézése és más érdekességek:

● A Bogumil név eredete: szláv

● A Bogumil név jelentése:

kedves Isten

● A Bogumil név becézése / Bogumil becenevei:

Gumi, Bogu, Boguka, Milus, Milka

● Bogumil névnapja:

október 7.
● A Bogumil név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bogumil név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bogumil névről? Görgess lejjebb!
A Bogumil az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bogumil névről

● A Bogumil név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bogumil név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + G ( 7 ) + U ( 3 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Bogumil névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Bogumil név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bogumil név ? Jó helyen jársz!
A Bogumil: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bogumil név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bogumil név magánhangzói: I, O, U,
A Bogumil név mássalhangzói: B, G, L, M,
A Bogumil név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bogumil névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bogumil névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bogumil névvel kapcsolatban. a Bogumil név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bogumil név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bogumil név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bogumil névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bogumil név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bogumil nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bogumil névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!