Boromir - A Boromir név jelentése, Boromir névnapjai, Boromir név becézése és más érdekességek:

● A Boromir név eredete: szláv

● A Boromir név jelentése:

harc és béke

● A Boromir név becézése / Boromir becenevei:

Boro, Borus, Borka, Orom, Ormi, Ormika

● Boromir névnapja:

szeptember 5.
● A Boromir név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Boromir név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Boromir névről? Görgess lejjebb!
A Boromir az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Boromir névről

● A Boromir név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Boromir név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Boromir névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Boromir név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Boromir név ? Jó helyen jársz!
A Boromir: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Boromir név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Boromir név magánhangzói: I, O,
A Boromir név mássalhangzói: B, M, R,
A Boromir név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Boromir névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Boromir névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Boromir névvel kapcsolatban. a Boromir név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Boromir név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Boromir név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Boromir névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Boromir név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Boromir nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Boromir névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!