Borocs - A Borocs név jelentése, Borocs névnapjai, Borocs név becézése és más érdekességek:

● A Borocs név eredete: magyar

● A Borocs név jelentése:

A Borocs név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Borocs név becézése / Borocs becenevei:

Borocsa, Ori, Orika, Orcsa

● Borocs névnapja:

május 2.július 24.szeptember 15.
● A Borocs név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Borocs név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Borocs névről? Görgess lejjebb!
A Borocs az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Borocs névről

● A Borocs név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Borocs név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Borocs névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Borocs név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Borocs név ? Jó helyen jársz!
A Borocs: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Borocs név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Borocs név magánhangzói: O,
A Borocs név mássalhangzói: CS, B, R,
A Borocs név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Borocs névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Borocs névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 380 db B betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 178 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Borocs névvel kapcsolatban. a Borocs név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Borocs név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Borocs név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Borocs névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Borocs név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Borocs nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Borocs névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!