Eszmeralda - Az Eszmeralda név jelentése, Eszmeralda névnapjai, Eszmeralda név becézése és más érdekességek:

● Az Eszmeralda név eredete: spanyol

● Az Eszmeralda név jelentése:

ragyogó, csillogó, smaragd

● Az Eszmeralda név becézése / Eszmeralda becenevei:

Eszmi, Eszme, Mera, Meralda, Merus

● Eszmeralda névnapja:

március 16.augusztus 8.
● Az Eszmeralda név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Eszmeralda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eszmeralda névről? Görgess lejjebb!
Az Eszmeralda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eszmeralda névről

● Az Eszmeralda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eszmeralda név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
Az Eszmeralda névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Eszmeralda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eszmeralda név ? Jó helyen jársz!
Az Eszmeralda: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Eszmeralda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Eszmeralda név magánhangzói: A, E,
Az Eszmeralda név mássalhangzói: SZ, D, L, M, R,
Az Eszmeralda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Eszmeralda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Eszmeralda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eszmeralda névvel kapcsolatban. az Eszmeralda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eszmeralda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eszmeralda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eszmeralda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eszmeralda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eszmeralda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eszmeralda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!