Evangelika - Az Evangelika név jelentése, Evangelika névnapjai, Evangelika név becézése és más érdekességek:

● Az Evangelika név eredete: görög

● Az Evangelika név jelentése:

jó hírek hozója ( Az Evangelina név alakváltozata )

● Az Evangelika név becézése / Evangelika becenevei:

Eva, Vangi, Gelica, Gelicus, Elika, Elli, Elus

● Evangelika névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Evangelika név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Evangelika név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Evangelika névről? Görgess lejjebb!
Az Evangelika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Evangelika névről

● Az Evangelika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Evangelika név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
Az Evangelika névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Evangelika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Evangelika név ? Jó helyen jársz!
Az Evangelika: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Evangelika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Evangelika név magánhangzói: A, E, I,
Az Evangelika név mássalhangzói: G, K, L, N, V,
Az Evangelika név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Evangelika névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Evangelika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Evangelika névvel kapcsolatban. az Evangelika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Evangelika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Evangelika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Evangelika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Evangelika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Evangelika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Evangelika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!