Alvián - Az Alvián név jelentése, Alvián névnapjai, Alvián név becézése és más érdekességek:

● Az Alvián név eredete: germán - angol

● Az Alvián név jelentése:

nemes ( vagy tündér ) barát. ( Az Alvin alakváltozata )

● Az Alvián név becézése / Alvián becenevei:

Alvin, Alvi, Alvika, Alvus, Vián

● Alvián névnapja:

május 19.
● Az Alvián név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Alvián név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alvián névről? Görgess lejjebb!
Az Alvián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alvián névről

● Az Alvián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alvián név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Alvián névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Alvián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alvián név ? Jó helyen jársz!
Az Alvián: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Alvián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Alvián név magánhangzói: A, Á, I,
Az Alvián név mássalhangzói: L, N, V,
Az Alvián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Alvián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Alvián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alvián névvel kapcsolatban. az Alvián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alvián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alvián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alvián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alvián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alvián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alvián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!