Isméria - Az Isméria név jelentése, Isméria névnapjai, Isméria név becézése és más érdekességek:

● Az Isméria név eredete: olasz

● Az Isméria név jelentése:

Szűz Mária nagyajának Szent Emerencia egyik lányának a neve ( Az olasz Ismerio férfinév női párja )

● Az Isméria név becézése / Isméria becenevei:

Ismi, Ismike, Méri, Méria, Ria, Rius

● Isméria névnapja:

március 25.szeptember 28.
● Az Isméria név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Isméria név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Isméria névről? Görgess lejjebb!
Az Isméria az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Isméria névről

● Az Isméria név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Isméria név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + S ( 1 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Isméria névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Isméria név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Isméria név ? Jó helyen jársz!
Az Isméria: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Isméria név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Isméria név magánhangzói: A, É, I,
Az Isméria név mássalhangzói: M, R, S,
Az Isméria név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Isméria névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Isméria névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Isméria névvel kapcsolatban. az Isméria név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Isméria név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Isméria név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Isméria névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Isméria név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Isméria nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Isméria névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!