Izméne - Az Izméne név jelentése, Izméne névnapjai, Izméne név becézése és más érdekességek:

● Az Izméne név eredete: görög ( mitológiai )

● Az Izméne név jelentése:

vágyakozást ébresztő, bájos, kecses, vonzó nő

● Az Izméne név becézése / Izméne becenevei:

Izmi, Izmike, Méne, Méni, Ménike,

● Izméne névnapja:

március 25.szeptember 28.szeptember 30.
● Az Izméne név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Izméne név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izméne névről? Görgess lejjebb!
Az Izméne az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izméne névről

● Az Izméne név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izméne név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Izméne névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Izméne név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izméne név ? Jó helyen jársz!
Az Izméne: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Izméne név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Izméne név magánhangzói: E, É, I,
Az Izméne név mássalhangzói: M, N, Z,
Az Izméne név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Izméne névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Izméne névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izméne névvel kapcsolatban. az Izméne név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izméne név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izméne név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izméne névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izméne név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izméne nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izméne névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!