Ilcsi - Az Ilcsi név jelentése, Ilcsi névnapjai, Ilcsi név becézése és más érdekességek:

● Az Ilcsi név eredete: görög ( mitológiai ) - magyar

● Az Ilcsi név jelentése:

fényes, sugárzó ( Az Ilona név önállósult becézője )

● Az Ilcsi név becézése / Ilcsi becenevei:

Ilike, Ilka, Ilcsuka, Ilci, Licsi, Licska, Ilcsike

● Ilcsi névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ilcsi név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ilcsi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ilcsi névről? Görgess lejjebb!
Az Ilcsi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ilcsi névről

● Az Ilcsi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ilcsi név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Ilcsi névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ilcsi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ilcsi név ? Jó helyen jársz!
Az Ilcsi: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Ilcsi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Ilcsi név magánhangzói: I,
Az Ilcsi név mássalhangzói: CS, L,
Az Ilcsi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ilcsi névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ilcsi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ilcsi névvel kapcsolatban. az Ilcsi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ilcsi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ilcsi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ilcsi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ilcsi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ilcsi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ilcsi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!