Iluska - Az Iluska név jelentése, Iluska névnapjai, Iluska név becézése és más érdekességek:

● Az Iluska név eredete: görög ( mitológiai ) - magyar

● Az Iluska név jelentése:

fényes, sugárzó ( Az Ilona magyar becézőjének önállósulása

● Az Iluska név becézése / Iluska becenevei:

Ili, Ilike, Ilus, Iluska, Ila, Luska, Ilu,

● Iluska névnapja:

április 23.július 31.augusztus 18.szeptember 23.
● Az Iluska név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Iluska név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Iluska névről? Görgess lejjebb!
Az Iluska az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Iluska névről

● Az Iluska név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Iluska név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Iluska névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Iluska név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Iluska név ? Jó helyen jársz!
Az Iluska: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Iluska név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Iluska név magánhangzói: A, I, U,
Az Iluska név mássalhangzói: K, L, S,
Az Iluska név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Iluska névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Iluska névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Iluska névvel kapcsolatban. az Iluska név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Iluska név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Iluska név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Iluska névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Iluska név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Iluska nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Iluska névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!